Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés és szállítás

Fizetési módok

Személyes átvétel üzletünkben: INGYENES

Megrendelését díjmentesen átveheti Budaörsi üzletünkben, nyitvatartási időben:

TisztaZöldkert 

2040. Budaörs, Kamaraerdei út 10
Telefonszám: +36 70 397 3156

Hétfő-Péntek: 8.00-16.30-ig
Szombat: 9.00-16.30-ig (nyári időszakban)

Készpénzes fizetésre és bankkártyás fizetésre is lehetőség van.

Készpénzes fizetésre kizárólag magyar forintban.

Utánvét díja: 990 Ft

A megrendelés végösszege a termékek átvételekor a kiszállítást végző futárnak történik, mely készpénzes és/vagy bankkártyás fizetés lehet. Utánvétes kiszállítás esetén a termékeket a megrendelés teljes végösszegének a futárnak való kifizetését követően adja át a Felhasználónak a futár.

Banki átutalás esetén: Fix illeték bruttó 300 FT

A Felhasználó a megrendelés teljes összegét a vásárlást követő 5 napon belül köteles az alábbi bankszámlaszámra történő átutalással kiegyenlíteni:

Bankszámlát vezető bank neve:  Budapest Bank

Kedvezményezett neve: TisztaZöld Kft.

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 10102952-62728900-01005002

IBAN: HU45101029526272890001005002


Az átutalás megjegyzés rovatában kérjük feltüntetni a megrendelés/díjbekérő/számla sorszámát, ami az átutalás és a megrendelés egymáshoz rendelése miatt szükséges!

A megrendelés teljesítése a megrendelés teljes végösszegének a fenti bankszámlára történő megérkezését követően kezdhető meg.

Bankkártyás fizetés: Fix illeték bruttó 300 FT

Webáruházunkban bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.

Szállítási díj:

A szállítási díj megrendelésenként értendő, minden a webáruházban véglegesített rendelésre vonatkozik. A szállítmány a termék mennyiségétől és formájától függően akár több dobozban is érkezhet.

 

Szállítási módok és szállítási feltételek

Személyes átvétel: INGYENES

Személyes átvétel választása esetén a megrendelt termékeket összeállítjuk, ezt követően a megadott elérhetőségeken értesítjük a Felhasználót arról, hogy a megrendelt termékeit átveheti az általa a megrendeléskor kiválasztott címen. Az áfás számlát és ha a megrendelt termékekhez jótállási jegy tartozik, akkor a jótállási jegyet a csomag átvételekor adjuk át.

Csomagküldés

Tájékoztatjuk, hogy a postai csomagok feladását kérheti TÖRÉKENYKÉNT megjelölve, amely 100% posta költség felárral jár. Csakis kizárólag ezesetben vállalunk garanciát a csomagban lévő termékek épségére. Amennyiben Ön eltekint ettől és nem kéri a csomagja törékenyként való megjelölését nem áll módunkban a sérült termékekért garanciát vállalni!


Futárral történő kiszállítás: MPL

Súly: tól- -ig. Díj(Ft) bruttó
0-tól 10kg-ig 2300.-
10kg-tól 20kg-ig 2730.-
20kg-tól 30kg-ig 3570.-
30kg-tól 40kg-ig 5570.-
     

Futárral történő kiszállítás esetén a Felhasználó köteles a csomag tartalmát a futár előtt megvizsgálni, és a termékeken, illetve a csomagoláson észlelt esetleges sérülés, vagy hiányos teljesítés esetén a Felhasználó köteles jegyzőkönyv felvételét kérni a futártól és sérülés esetén a csomagot a Felhasználó nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Az áfás számlát és ha a megrendelt termékekhez jótállási jegy tartozik, akkor a jótállási jegyet is a csomag tartalmazza.

Szállítási információk

A házhoz szállításra többféle méretű (3,5 tonnás, 12 tonnás, 24 tonnás) teherautó áll rendelkezésre. Billencs az ömlesztett árukhoz és darus autó a raklapos, big-bag zsákos és kalodás áruk szállításához. Szállítási díjat minden esetben egyedileg kalkulálunk a rendelt mennyiség és a szállítási cím alapján. További információkért kérjük, keressenek elérhetőségeinken.

Házhoz szállítás:

Házhoz szállítás esetén az ömlesztett áruk leborítása vagy a ház elé az utcára vagy a kertbe történik, kérés szerint. Darabáru vásárlása esetén (pl. sütögető, egyedi szikla …stb) ha a gépjármű mellé történő daruzás nem megfelelő, akkor a kézzel való helyre rakásért felárat számítunk fel.

Termékeink különböző kiszerelésben szállíthatók:

·      Műanyag zsákos kiszerelésben (10,20,25 kg/ zsák terméktől függően)

·      Raklapon

·      Kalodában

·      BIG BAG zsákban

·      Ömlesztve

A BIG-BAG zsákokban általában 0,7 m3, azaz kb.1000 kg tömegű követ tudunk elhelyezni, de van lehetőség 0,35 m3, azaz kb. 500 kg tömegű zsák rendelésére is. Ez a csomagolási forma a legkedveltebb hiszen a termékek az építkezés, kertépítés helyszínén darus teherautó által kerülnek lerakásra a zsákokkal együtt, így ez a lehető legkevesebb kosszal járó folyamat. A zsákból lehet felhasználni a szükséges mennyiséget.

Érdemes a kisebb kiszerelésünket (500kg) választani, ha a termékeket nehezen megközelíthető helyszínre kell lerakodni. Valamint amennyiben Ön olyan építkezésre rendel tőlünk, ahol toronydarut használnak a kőzúzalék/sóder/kavics tetőre való feljuttatásához, ez esetben a biztonságos emelés érdekében csakis kizárólag a 0,35 m3-es = 500 kg-os kiszerelést szíveskedjen megrendelni vagy a 0,7 m3-es = 1000 kg-os zsákot raklappal együtt emeljék a tetőre!


Az általunk használt BIG-BAG zsákok csakis arra alkalmasak, hogy az adott helyszínen való jármű mellé rakodást kibírják. Amennyiben ezt nem veszi figyelembe megrendeléskor, és továbbra is az 1000 kg-os (0,7 m3) kiszerelést választja az általunk javasolt 500 kg-os (0,35 m3) helyett, akkor az emelés folyamán bekövetkezett esetleges károkért vagy személyi sérülésért felelősséget NEM vállalunk!
Kérjük legyen körültekintő, a saját és mások testi épségét ne kockáztassa!

Személyautóban akár 8-10 zsák is biztonságosan szállítható (200-250kg).

Tájékoztatjuk, hogy a szállítási költség a tehergépjármű mellé való rakodást tartalmazza!raklapos kiszállítás vagy átvétel esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a raklapokra raklap használati díjat, illetve raklap csomagolási díjat számolunk fel.

A megrendelések teljesítése

A megrendelések feldolgozása és a Szolgáltató által elfogadott megrendelések teljesítése munkanapokon nyitvatartási időben történik. A nyitvatartási időn kívüli időpontokban beérkező megrendelések feldolgozása a következő munkanapon beérkezési sorrendben történik.

Szolgáltató a megrendelt termékek teljesítését tőle telhető legrövidebb határidőn belül teljesíti. Az általános teljesítési határidő 2-10 munkanap. A Szolgáltató e-mail-ben, visszaigazolja, hogy mikor várható a megrendelés teljesítése. A felek között létrejövő adásvételi szerződés alapján a Szolgáltató a megrendelt termékek tulajdonjogának átruházására, a Felhasználó pedig a számára visszaigazolt megrendelésben feltüntetett vételár megfizetésére és a megrendelt termékek átvételére köteles.

 

Amennyiben a Szolgáltató a teljesítéssel kapcsolatosan késedelembe esik, akkor a Felhasználó póthatáridőt jelölhet meg, ha a Szolgáltató a póthatáridőig sem teljesíti a szerződésben foglaltakat, akkor a Felhasználónak jogában áll a szerződéstől elállni. Ha a Szolgáltató a megrendelésben szereplő termékeket nem tudja teljesíteni, mert a termék nem áll rendelkezésre, nem beszerezhető, a termék gyártása megszűnt, akkor erről a Felhasználót haladéktalanul tájékoztatja és a megrendeléssel kapcsolatban a Felhasználó által a Szolgáltatónak kifizetett összeget legkésőbb nyolc munkanapon belül visszafizeti.