Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gy.i.k.

Nagymennyiségű fenyőkéreg rendelése esetén lehetősége van ömlesztett és/vagy BIG BAG kiszerelések megrendelésére, ugyanúgy, mint a legtöbb kőtermékünk, valamint téli útszóró anyagaink esetében.

 

Kamionos rendelési mennyiségre vonatkozóan, kérjük minden esetben egyedi árajánlatot kérjen tőlünk.

 

Bizonyos raklapos termékeknél nem javasoljuk a kültéri tárolást, de erről minden esetben tájékoztatjuk, hogy fedett (raktári) tárolás esetén érdemes a kívánt terméket megvásárolni.

 

A természetes kőzetekből készült termékeket nem lehet teljesen azonos színben, vastagságban és minőségben szállítani, mindegyik egyedi darab.


A palettán 1 m2 alapterületre rakott szabálytalan kövek csak abban az esetben adják ki az 1 m2 burkoló felületet, ha ugyan olyan módon (tág fugával) burkolnak velük, ahogyan a raklapon elhelyezkednek. Vásárlás esetén, a palettán elhelyezett kövek felülete a meghatározó! Amennyiben kisebb fugával kíván dolgozni úgy 10-15 %-kal több burkolókőre van szükség. Ha a köveket tovább illeszti (szabja, vágja, töri) úgy további anyagszükségletre van szükség.

 

Minden természetes követ porózusságából adódóan, mint beltéren, mind kültéren szükséges lekezelni, hogy tisztíthatóvá váljon. Ehhez megtalálja nálunk a megfelelő csúcsminőségű tisztító és impregnáló szereket. Ezek a speciális anyagok évekig megőrzik a kő természetes színét, időjárásállóvá és legfőképp könnyen tisztíthatóvá, fagyállóvá teszik azt. Ha a felület néhol nem elég intenzív színű, az erezetek kiemeléséhez is tökéletesen alkalmasak ezek az anyagok, valamint, ha lakkos felületre vágyunk ezt is elérhetjük vele.