Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Ajándéktippek karácsonyra

Ajándéktippek karácsonyra

2022. 11. 25. 13:22:28

A karácsony a szeretet, a nyugalom és a hálaadás ünnepe, de valljuk be, a legtöbbünkön hatalmas nyomás van az ajándékozás miatt. Ez az az alkalom, amikor megmutathatjuk szeretteinknek, mennyire fontosak a számunkra és mennyire ismerjük őket. Senki sem szeretné haszontalan, a polcon porosodó ajándékkal meglepni a másikat, inkább valami egyedi, személyre szabott ajándékban gondolkozunk. Cikkünkben adunk néhány tippet, ami átsegíthet ezen a nehéz időszakon!

Karácsonyi dekorációs trendek

Karácsonyi dekorációs trendek

2022. 11. 22. 12:44:24

A december közeledtével biztosan Téged is elkapott már a karácsonyi őrület… biztosíthatunk, hogy nem vagy vele egyedül! Ha szétnézel az utcán, a boltokban, mindenhonnan az ünnepi hangulat köszön vissza, ezért nem meglepő, ha Te is megfertőződtél! Kezdd el lassacskán becsempészni a meghitt miliőt az otthonodba! Melyik stílus áll legközelebb a szívedhez? A természetes, a fehér-ezüst kombó? Vagy talán a klasszikus, esetleg a tarka színkavalkád? Nézzük meg közösen, mik is jellemzik ezeket a trendeket!

Ősszel is a szabadban

Ősszel is a szabadban

2022. 10. 21. 10:12:00

Nem csak a nyár a tökéletes alkalom a kinti tevékenységekhez! Az őszi természet színpompás lombjaival csábít ki bennünket, a gyerekek zsebében gyűlnek a gesztenyék, makkok, diók, és a sokféle színes falevél.

Útszóró anyagok beszerzése - Téli hó és síkosságmentesítés

Útszóró anyagok beszerzése - Téli hó és síkosságmentesítés

2022. 10. 11. 15:35:33

Készüljön fel velünk időben a télre! Válassza szolgáltatásainkat, melyek országosan elérhetőek! 

Ásványok jótékony hatásai 2. rész

Ásványok jótékony hatásai 2. rész

2022. 10. 11. 14:17:53

Minisorozatunk második részében a hematit, a holdkő, a howlit, a zöld jade, a vörös áspis és a karneol ásványokat vesszük górcső alá! Egytől-egyig különlegesek és gyönyörűek, mégis mind más-más módon járulhat hozzá az egészségünkhöz. Fedezzük fel együtt a jótékony hatásaikat!

Ősszel sem kell véget érnie a kinti mókának

Ősszel sem kell véget érnie a kinti mókának

2022. 09. 13. 09:16:04

Az őszi hónapok elérkeztével a legtöbben máris elpakolják a grilljüket, bográcsukat és a lehető legmélyebbre süllyesztik őket. Úgy gondolják, hogy a kültéri szabadidős tevékenységek ideje lejárt és most már egy bekuckózós, komorabb időszak veszi kezdetét. Nem is tévedhetnének nagyobbat! A grill, a bogrács, a kinti időtöltés ezekben a napokban is tartogat élvezetes pillanatokat, ne mondjuk le róluk a sztereotípiák miatt!

Az őszi és téli madáretetés fontossága

Az őszi és téli madáretetés fontossága

2022. 09. 13. 07:47:02

Lassan bekopogtat a hideg, a fák levelei az ősz színeibe öltöznek és szárnyas kis pajtásaink is nehezebben fognak eleséghez jutni, menedéket találni maguknak. A fák lombjai lehullanak és a fagyos széllel, a téli mínuszokkal szemben ők sem tudnak hová rejtőzködni. Elő a madáretetőkkel!

Ásványok jótékony hatásai 1. rész

Ásványok jótékony hatásai 1. rész

2022. 08. 15. 11:13:45

Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek az ásványok, hiszen nem csak látványukkal dobják fel a szürke hétköznapokat, hanem jótékony hatásaik is közismertek. Számtalan fajtájuk más és más problémára nyújtanak megoldást, legyen szó immunrendszer erősítésről, vérkeringéssel kapcsolatos problémákról, pajzsmirigy rendellenes működésről vagy baba áldásról. Szeretnéd megismerni közelebbről ezeket a csodálatos köveket és gyógyító hatásukat? Akkor gyere és tarts velünk, hogy mini sorozatunkban megismerd ezeket a különleges ásványokat!

Kerti növények – ültetés és növénygondozás

Kerti növények – ültetés és növénygondozás

2022. 07. 28. 15:17:34

A szép és életteli kert minden kertész álma. A színes és üde virágok felpezsdítenek bármilyen kertet és udvart. A dísznövények, a gyümölcsnövények, a zöldségek és a gyógynövények azonban megkövetelik, hogy ügyeljünk arra, hogy mindig elbűvölőnek tűnjenek és bőséges termést, virágot hozzanak. A megfelelő kiegészítők mindenképpen segítenek nekünk a gondozásban. Nézzük meg, mik azok, amik elhanyagolhatatlanok, ha a növények ültetéséről és neveléséről van szó.