Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan regisztráljak?

A regisztráció a weboldal jobb felső főmenüjéből a „Belépés” gombra kattintva érhető el.A gombra kattintva nyissa meg a regisztrációs oldalt, ott nyomja mega „Hozz létre saját fiókot” gombot és töltse ki az ott található űrlapot értelemszerűen, majd kattintson az űrlap alján lévő "Regisztráció" gombra.

A regisztrációs adatok megadásakor kötelező valós adatok megadása. Sikeres regisztráció esetén regisztrációjának sikerességét jelzi a weboldal, vagy adathiányosság esetén az űrlap marad a képernyőn, és figyelmezteti Önt, hogy mely rubrikák nem kerültek kitöltésre, vagy lettek helytelenül kitöltve. Sikeres regisztráció esetén a rendszer azonnal be is lépteti Önt a weboldalon, ekkor a "Bejelentkezés" panelen kiírásra kerül, hogy milyen néven jelentkezett be.

Felhasználó a Honlapon történő regisztrációval kijelenti, hogy elfogadja a jelen ÁSZF-ben és a Honlap adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat és hozzájárul az adatkezeléshez.
Továbbá lehetősége van hírlevélre való feliratkozásra, melyben mindig értesülhet legújabb termékeinkről és akcióinkról.

 


 

Felhasználó a regisztráció és a vásárlás során köteles valós adatokat megadni, vagy a felek között szerződés nem jön létre. Szolgáltató kizár minden felelősséget abban az esetben, ha Felhasználó más nevében, más adataival használja a Honlapot. A Felhasználó által megadott téves, valótlan vagy pontatlan adatokra visszavezethető problémákért, például szállítási késedelemért, vagy a megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármilyen egyéb problémáért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal. Szolgáltatót az abból adódó károkért nem terheli felelősség, mely során a Felhasználó jelszavához nem a Szolgáltató hibájából hozzáférnek, vagy a Felhasználó gyenge jelszót használ, vagy a jelszót nem tartja olyan szinten titokban, hogy ahhoz illetéktelenek ne férhessenek hozzá.

Az adatok megadását követően a vásárlók számára számos kényelmi funkció is elérhető lesz. Nagykereskedelmi és Kertépítő partnereinknek például a regisztráció után számos kedvezményt tudunk biztosítani.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretne hírlevelet kapni, kérem ezt írásban jelezze felénk. A Sókereskedés munkatársai minden esetben az Ön által megadott számlázási és szállítási adatokkal dolgoznak. A rendelés leadása után kizárólag csak ügyintézőnkön keresztül módosíthatja a megadott szállítási és számlázási adatokat.