Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Útszóró anyagok beszerzése - Téli hó és síkosságmentesítés

Útszóró anyagok beszerzése - Téli hó és síkosságmentesítés

Készüljön fel velünk időben a télre! Válassza szolgáltatásainkat, melyek országosan elérhetőek! 

Készüljön fel időben a téli időszakra,mert az útszóró anyagok beszerzése az idei évben akadályoztatva vannak a háborús helyzet miatt. Érdemes előre gondolkodni, időben árajánlatot kérni és előrendelni, hogy biztosan készlethez jusson, ugyanis a termék árak és az üzemanyagárak folyamatosan emelkednek, a készletek pedig sajnos kiszámíthatatlanok.
Tudta, hogy budaörsi kereskedésünkben van lehetőség kis tételben megvásárolni az útszóró anyagokat? Ne szalassza el a lehetőséget!
Hiszen a környezetbarát útszóró anyagok az idei évben korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre szintén a háborús helyzet miatt.

A téli csúszásmentesítés különösen jelentős a közutakon és járdákon, hogy a balesetek számát csökkenteni tudjuk.

Síkosságmentesítésre kérjen tőlünk ajánlatot itt!

téli hó és síkosság mentesítés

​És hogy miért válasszon épp minket?

  • Cégünk több mint 300 helyszínen 3,7 millió m2 területet kezel, téli hó és síkosságmentesítési szolgáltatásaink országosan elérhetők, ahol megközelítőleg 80 szolgáltató Partnerrel dolgozunk szoros együttműködésben.
  • Szerződéseinkben lehetőség van havi átalány + eseti díjas, valamint fix havi díjas szolgáltatásra is. 0-24 órás hóügyeleti szolgáltatásunkat november 1. - április 15. között tudjuk biztosítani Megrendelői igény szerint.
  • Átalánydíjas szolgáltatásunkban vállaljuk, hogy a hóeséstől számított, szerződésben rögzített időn belül a helyszínen Kollégáink megkezdik a hó-és síkosság-mentesítést.
  • 0-24 órás hóügyeleti szolgáltatásunkban igény szerint automatikus felvonulást biztosítunk.
  • Továbbá lehetőség van a riasztásra is, mely értelmében kizárólag akkor vonulunk fel, amikor a Megrendelő azt jelzi felénk. Éjszakai havazások esetén, a munkavégzéseket a reggeli nyitási időkre elvégezzük.

Keressen minket bizalommal, szívesen válaszolunk minden kérdésére!